Perheyritys yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella

Vahva toimialatuntemus toiminnan kulmakivenä

Jari Juola ja ultraäänilaite

Olemme suomalainen radiologiaan eli lääketieteelliseen kuvantamiseen erikoistunut perheyritys, joka on toiminut terveydenhuoltoalalla 25 vuotta. Laadukkaan palvelun lähtökohtina ovat vahva toimialatuntemus röntgenkuvausten alalla yli 20 vuoden ajalta, sen kautta muodostunut verkosto alan kokeneisiin työntekijöihin ja sairaaloihin sekä terveyskeskuksiin. Keskittyminen ydinosaamiseen vahvistaa jatkuvaa toiminnan kehittämistä ja laadun parantamista.

Kaikki alkoi 1994 kun Jari Juola oli terveyskeskuslääkärinä päättänyt erikoistua radiologiaan ja näki lääkäripulan aiheuttaman hoidon ja tutkimusten tarpeen lisääntymisen. Tavoitteena on taata hoidon saatavuus kaikille. Tarpeeseen olemme vastanneet kehittämällä oman toimintamallin, jossa on hyödynnetty vuokraradiologeja, liikkuvia kuvausyksiköitä (magneetti- ja mammografiakuvaukset, ultraäänikuvaukset), omia yksiköitä uusien lääkärikeskusten yhteyteen ja etäradiologiaa sekä etäpäivystystä. Huolehdimme useiden sairaaloiden viikonloppupäivystyksistä ja n. 20.000 suomalaisen seulontakuvauksista.

Vaihdoimme alkuperäisen nimemme tytäryhtiömme nimeksi, nyt olemme toimineet Suomen Radiologikeskuksen nimellä. Tulemme lanseeraamaan uuden toiminimen Mammografiakeskus valikoiduille toimipisteille Suomessa.

Suomen Radiologikeskus on täysin suomalaisessa yksityisomistuksessa. Panostamme pienenä yhtiönä laatuun sekä henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Olemme mukana myös tukemassa useita yhdistyksiä sekä hyväntekeväisyysjärjestöjä muun muassa Plan International Suomi, Raiteen Tuki OY, Kouluinfo Oy, Nuorisotakuu ry sekä Aslak Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry.

Tavoitteenamme on lähitulevaisuudessa laajentaa kuvauskaupunkien valikoimaamme ja ottaa mukaan ihotautien ja luomien diagnostiikka sekä kuvaus.

Laadukkaat palvelut julki- ja yksityissektorin tarpeisiin

Radiologi ja mammografiakuvatTuotamme radiologian erikoislääkäreiden palveluja ja kuvauksia. Vuokraamme röntgenlääkäreitä ja röntgenhoitajia julkisille ja yksityisille palveluntuottajille. Tuotamme etälausuntapalveluita useille eri sairaanhoitopiireille.

Etsimme aktiivisesti uusia yhteistyökumppaneita ja alan työntekijöitä mukaan toimintaan. Teemme joustavasti yhteistyötä muiden yhtiöiden kanssa tarjoten kuvantamispalveluita asiakkaillemme mahdollisimman kattavasti.

Palvelemme yksityisasiakkaita omissa toimipisteissämme Riihimäellä, Helsingissä, Mikkelissä, Kajaanissa sekä liikkuvassa mammografiavaunussa.

Rintojen kuvantamisen lisäksi tarjoamme kaikissa yksiköissämme kaikki radiologiset ultraäänitutkimukset ja näytteenotot. Stereotaktiset näytteenotot aloitamme Helsingissä syyskuussa 2019. Kajaanissa tarjoamme natiivikuvauksia eli normaaleja keuhkojen ja luiden natiivikuvauksia. Asiakkainamme on niin yksityisiä henkilöasiakkaita kuin julkisia ja yksityisiä palveluntuottajia.

Laatutyöpaikka alan ammattilaisille

mammografiaRadiologikeskus tarjoaa monipuolisen ja joustavan työpaikan noin 60 henkilölle. Työntekijöidemme joukosta löytyy röntgenlääkärien lisäksi röntgenhoitajia, hallinnon henkilöitä sekä atk- henkilöitä. Radiologikeskus tukee henkilöstönsä kehitystä ammatillisesti työntekijän haluamaan suuntaan.

Perustamme kumppanimme Plantago Oy:n kanssa työntekijöillemme omia yrityksiä ja autamme heitä terveydenhuollon lupien hakemisessa sekä tarvittaessa kirjanpidossa.

Kiinnostuitko?

Laita viestiä niin kerromme lisää.